Canvas of Sweden

Den som vill framkalla bilder har idag ett mycket stort utbud av produkter att välja mellan. Det handlar då inte bara om olika storlekar på foton utan även om framkallningen ska ske på canvasduk, fototapet eller annan produkt.

Ett företag som just specialiserat sig på canvastavlor är Canvas of Sweden. Varför välja just dessa när en canvastavla ska beställas?

Kunskap: Det finns ett Hifi-företag som marknadsför sig med en slogan i stil med ”Du köper väll inte Hifi där du även kan köpa billiga brödrostar?”. Deras poäng är att man bara kan vara bäst på en sak och att man bör gå till butiker som har specialiserat sig på sin sak. Det gäller även foto och framkallning. Tack vare att Canvas of Sweden enbart har fokus på canvas har de specialistkunskap som ibland kan saknas på de bredare fotobutikerna.

100% Nöjd – Alla som beställer från företaget innefattas av en ”Nöjd-kund-garanti”. Det betyder att den kund som inte är nöjd med tavlan kan få ersättning i form av nya tavlor. Detta då självklart enbart om det är montering eller annat som just ligger på företagets ansvar. Den som inte är nöjd med sitt motiv kan självklart inte utnyttja garantin.

En orsak till att de kan erbjuda denna garanti är att de har så bra kundbetyg. De vet att produkterna uppskattas och att kunden extremt sällan kommer att utnyttja denna nöjdhetsgaranti.

Valbarheten: Vill du göra det enkelt och smidigt och därmed beställa canvastryck som är färdigmonterad på en kilram? Eller vill du montera ramen själv och spänna upp duken på den? Kanske har du egen ram så du bara vill ha själva canvastrycket? Oavsett har företaget en lösning. En flexibilitet som är mycket uppskattat hos kunderna.

Utöver att göra canvastavla med eget motiv finns även möjligheten att välja bland de hundratals färdiga motiv som finns i deras galleri.

Läs mer om företaget på CanvasofSweden.se